Datelcojobb 23.07.2024

Sommerarbeider på Nationaltheatret

Her ser du Datelco-montør Martin Solberg på jobb i sommer. Datelco har en rammeavtale med Nationaltheatret og har denne sommeren flere viktige oppdrag i det kjente bygget.

Her ser du Datelco-montør Martin Solberg på jobb i sommer. Datelco har en rammeavtale med Nationaltheatret og har denne sommeren flere viktige oppdrag i det kjente bygget.

Arbeid i et historisk landemerke

Nationaltheatret holder i for tiden stengt og er under oppgradering. Men til midten av august må vi være klare, for da starter teatret opp med prøver og forestillinger igjen. I løpet av denne sommeren har vi til enhver tid opptil 8 elektrikere på jobb på Nationaltheatret.

Teknisk arbeid med scenemotorer

Et av de store prosjektene vi arbeider med denne sommeren, er installasjonen av nye scenemotorer. Dette avanserte tekniske arbeidet krever både presisjon og ekspertise. Prosjektleder for denne jobben er Roy Brendlien i Datelco. Han sier: "Å jobbe med sceneteknologi på Nationaltheatret er en unik utfordring og en stor ære. Våre team jobber hardt for å sikre at alt skal fungere perfekt til høstens forestillinger. Det krever detaljfokus og en dyp forståelse av teatrets spesifikke behov."

Oppgradering av brann- og nødlysanlegg

I tillegg til arbeidet med scenemotorene, skal vi også oppgradere brann- og nødlysanlegget i hele bygget. Dette er et kritisk aspekt av sikkerheten i en så stor og kompleks bygning som Nationaltheatret. Datelco har bred erfaring med denne typen arbeid, og vi sikrer at alle systemene er i topp stand før teatret åpner igjen.

En sommer full av aktivitet

Arbeidet på Nationaltheatret er intenst og krevende, men det gir også en stor følelse av tilfredshet. Våre elektrikere jobber lange dager for å sikre at alle oppgaver blir fullført i tide. "Det er en gøy og motiverende å vite at vårt arbeid bidrar til å bevare og forbedre en så viktig kulturell institusjon," sier Martin Solberg.

Langsiktig partnerskap med Nationaltheatret

Datelco har rammeavtale med Nationaltheatret, og har gjennom denne utviklet et tett samarbeid med Nationaltheatret. Avtalen gir oss muligheten til å bidra til vedlikehold og oppgradering av en av Norges mest kjente bygninger. Vi er stolte av å være en del av teatrets historie og fremtid.

Kontakt Datelco:

Les også: Ny rammeavtale – Datelco og Statsbygg Oslo fortsetter samarbeidet