Samarbeid med Panduit 22.05.2024

Datelco er kåret til Panduit Nordic Partner 2024

Datelco fikk utmerkelsen Nordic Partner 2024 på Panduits årlige partnersamling!

Datelco fikk utmerkelsen Nordic Partner 2024 på Panduits årlige partnersamling!

På bildet ser vi avdelingsleder svakstrøm, Tore Dahl, sammen med Frank Storelvmo, en av våre mest erfarne montører. Bildet er fra Panduits partnersamling hvor Datelco fikk utdelt prisen for beste partner i Norden 2024. Både Tore og Frank startet i Datelco i 1989, og har i år vært ansatt i 35 år. Begge har dermed vært med fra oppstarten av det over 20 år lange samarbeidet Datelco har hatt med Panduit.

Les også: Aldersdiskriminering? Ikke i Datelco!

Utmerkelsen deles ut til partnere som viser en dedikasjon til forretningsvekst samt enestående kundeengasjement.

Panduit har som prioritet å hjelpe kunder med å oppnå større effektivitet, forbedre lønnsomheten og til og med overgå forventninger. Dette er verdier som vi hos Datelco deler og aktivt streber etter å oppnå sammen med våre kunder.

«Gjennom vårt lange samarbeid med Panduit har vi jevnt jobbet for å levere skreddersydde løsninger som møter behovene til kundene våre. Vår forpliktelse til kompetanse, innovasjon og engasjement for våre kunder har vært hjørnesteinene i vårt partnerskap med Panduit. Vi setter stor pris på å bli anerkjent på denne måten» sier Tore Dahl.

Les også: Gjør kartlegging av nettverkskabling enkelt med Panduit RapidID!

Datelco ser frem til å fortsette samarbeidet med Panduit og fortsette å levere gode løsninger som hjelper våre kunder med å oppnå suksess i et stadig mer utfordrende forretningsmiljø. Takk til Panduit for utmerkelsen, og takk til våre kunder for deres fortsatte tillit og støtte!

Les også Datelco er eneste Panduit Gold Partner i Norden

Kontakt oss i dag om du har spørsmål: